Nostopalvelu Vantaalta

Meiltä nosturit vaativiinkin kohteisiin Helsingin, Espoon ja muun Uudenmaan alueella

Kun tarvitset luotettavaa nostopalvelua, voit huoletta kääntyä Kuljetusliike A. Nordström Oy:n puoleen. Voimme taata, että kanssamme nostopalvelut sujuvat ammattitaidolla sekä kokemuksen tuomalla varmuudella. Työkohteissa käytämme nykyaikasta, huollettua kalustoa, jotta työskentely olisi mahdollisimman turvallista. Olemme tehneet nostoja ja kuljetuksia 1960-luvulta lähtien, ja hoitaneet kaikki meille luotetut työt aina kunnialla alusta loppuun, pohjalaisella tarmokkuudella. Tarjoamme nostopalvelut Vantaan, Helsingin, Espoon ja muun Uudenmaan alueella. Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous!

Turvallista nostovoimaa työmaallesi

Meillä on useita nosturiautoja joilla pienet ja suuret nostot, myös erittäin haastavat, toteutuvat sujuvasti. Suunnittelemme nostot aina huolellisesti tilanteen ja tarpeen mukaan. Pidämme silmällä tarkoin turvallisuusmääräyksiä ja muita laadukkaiden työtapojen edellytyksiä.

Tilaa nostopalvelu työmaalle, kun esim. rakennat taloa, urakoit julkisivuremonttia tai tarvitset apuvoimaa lastaukseen. Nosturimme ovat valmiina liikkumaan toimipisteestämme Vantaalta myös muualle Suomeen.